Трагедия! Мълния уби треньор на Хебър по време на мач! (ВИДЕО)

41-годишният треньор в ДЮШ на пазарджишкия тим Иван Ранчев бил поразен на контрола между Лесичово и Ботев (Черногорово)

Мълния уби на място 41-годишният треньор в школата на ФК Хебър Иван Ранчев, съобщи „Марица“.

Трагедията е станала вчера по време на контролен мач в пазарджишкото село Лесичово между едноименният местен тим и Ботев (Черногорово). По време на срещата над стадиона завалял силен дъжд, придружен от гръмотевици. За зла участ мълния поразила роденият в Стамболийски бивш футболист на Хебър, който починал на място.

Инцидентът е станал в 10-ата минута на мача, като по-леко са пострадали още трима футболисти, а опитите Иван Ранчев да бъде върнат към живота се оказали неуспешни. Секунди преди трагедията негов съотборник напуснал игра и така се отървал по случайност.

Иван Ранчев е в град Стамболийски на 28.02.1980 г. Бивш полузащитник на пазарджишките Хебър, Бенковски и на Тракия (Стамболийски). През последните 20 години спортната му кариера е неразривно свързана с футболен Пазарджик и региона. Той има доста мачове за Хебър на ниво Трета, а през сезона 2006/2007 и във Втора лига. В много от тези срещи е бил първи или втори капитан на отбора. Играл е още за Бенковски (Пз), родния си Тракия от Стамболийски и куп тимове в регионалния аматьорски футбол. В момента Иван е треньор в ДЮШ на ФК Хебър.

Подобни статии

Top