Трагедия на Цветница! Треньор по плуване от Велинград уби жена си и сина си и се самоуби

Тежкото престъпление е сктанало тази сутрин в курортния град

Известен треньор по плуване, неговата съпруга и сина им бяха открити тази сутрин мъртви в дома им във Велинград, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. Телата на 68-годишният Велчо Клешков,  неговата 58-годишна съпруга Йорданка Пенина и 23-годишният им син са намерени днес от  полицията, след като близки на семейството се обадили за тежък скандал в дома им. От ОДМВР-Пазарджик пък уточниха, че екипи на Районното управление във Велинград, под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик, разследват тежко престъпление в курорта, при което са починали членовете на велинградско семейство.

Сигнал за случая бил подаден малко преди 10.00 ч. от близки на семейството. Те съобщили за сериозна свада и викове, идващи от съседния апартамент, в който живеели тримата техни роднини. Пристигайки на мястото, полицейските екипи намерили безжизнените тела  на тримата. Извиканият на място екип на „Спешна помощ“ констатирал смъртта на всички от семейството.

Местопрестъплението незабавно е било отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор „Научно-техническа лаборатория“ при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар. Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия.

Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

От полицията потвърдиха за DCNEWS, че става дума за семейството на известния треньор. По време на скандалd  тази сутрин той грабнал нож и намушкал смъртоносно съпругата и сина си, а след това и себе си

Велчо Клешков и съпругата му Йорданка Пенина са треньори по плуване към ОДК – Велинград. Техните възпитаници са медалисти от престижни турнири.

Подобни статии

Top