Трагедия! Наша шампионка по борба загина в катастрофа!

21-годишната Силвия Митева била сама в автомобила си, който е катастрофирал между Стара Загора и Свиленград

Двукратната шампионка на България по борба Силвия Митева загина при автомобилна катастрофа, съобщава haskovo.net. 21-годишната спортистка е била сама в автомобила си, който е катастрофирал на пътя между Стара Загора и Свиленград вчера около 15:00 часа.

Имало е дъжд, Митева изгубила контроли и колата ѝ се забила челно в товарен камион. Тя е починала малко по-късно в болницата в Стара Загора.

Митева, която се състезава за хасковския клуб „Ангел войвода“, е родена в Свиленград. Освен двете републикански титли, тя има и много други отличия, тъй като няма участие на състезание без спечелен медал.

„Силвия бе сред най-талантливите кадри по борба на свиленградския клуб „Вълко Костов“, каза първият ѝ треньор Росен Бонев.

През миналата година спечели приз „Станка Златева“ на турнир в Тополовград. През 2017 г. беше част от лагер на националния отбор по борба, който се проведе в Комотини (Гърция).

„Не мога да повярвам, че днес ни напусна завинаги една звездичка. Днес завърши своя земен път едно винаги усмихнато и весело дете. Силвия беше шампионка на България. Тя беше сърцето и душата на отбора със своето уникално чувство за хумор и беше любимка и на треньорите. Дано Бог е отредил по-добро място за Силвия на небето и нейната звезда да грее по-силно от всички други. Почивай в мир Сиси, много ще ни липсваш на всички в залата”, написа в социалните мрежи треньорът й Петю Кирев.

Подобни статии

Top