Травеститът Благовест посрещнал полицаи, облечен в булчинска рокля

Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо срещу 29-годишния травестит Благовест Молев. Мъжът е с четири обвинения – за блудство, закана за убийство, хулиганство и повреждане на чуждо имущество.

Обвиняемият Благовест е предаден на съд за това, че на 13 юли 2016 г. в Пловдив, във вход на жилищен блок, извършил блудствени действия с малолетно момче, за което бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив.

Съдът: Травеститът Благовест остава на свобода

Той е предаден на съд и за това, че на 18 септември 2016 г. в Пловдив, в жилищния блок, където живеел, изритал няколко пъти вратата на апартамента на негова съседка, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към жената: „Ей, този път ще те убия, ще те размажа“, „Сега влизам, никой няма да може да те спаси“ и др., като неговите действия били възприети и от други свидетели. За случая бил подаден сигнал в 1 РУ на МВР-Пловдив.

На място пристигнали полицейски служители, които констатирали счупения звънец и заварили жената, която живеела в апартамента, силно разстроена от действията на обвиняемия. Те позвънили на вратата на Благовест, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля. Същият бил отведен в районното управление за изясняване на случая.

Травеститът Благовест за постоянно зад решетките за хулиганство

Благовест е предаден на съд и за това, че на 21 октомври 2016 г. в Пловдив, в жилищен блок, повредил вратата на апартамента на същата съседка, като отправял силни удари с крак и засегнал целостта на лайсната и секретната брава.

Двама от съседите в блока излезли да видят каква била причината за нарушеното спокойствие във входа, направили забележка на обвиняемия и отишли до апартамента, за да установят какво се е случило. Те видели, че съседката им била силно разтревожена и треперела от страх, след което подали сигнал в полицията.

По досъдебното производство са били извършени няколко експертизи, разпитани свидетели и др.

Благовест Молев е с взета от съда мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Подобни статии

Един коментар

  1. Мишо написа:

    Няма ли мъже в този блок да му изправят сурата на този урод??

Top