Треньор в ДЮШ на Кьолн се оказа юноша на Марица! (СНИМКА) - DC news

Треньор в ДЮШ на Кьолн се оказа юноша на Марица! (СНИМКА)

Лъчезар Димов, който е възпитаник на Ангел Тосев, се снима с отбора и направи подаръци на всички преди мача им срещу Спортист (Своге)

„Тази сутрин представителният тим на Марица (Пловдив) направи своята утринна разходка в столичния парк „Витоша“. На връщане, до клубния автобус, ни чакаше млад мъж. Оказа се, че той е треньор в академията на немския Кьолн, живее и работи в Германия, а с футбол започва да се занимава в ДЮШ на Марица при легендарния Ангел Тосев и е възпитаник на школата на „жълто-сините“ – набор 1993″, съобщиха кършиякалии на официалната си страница във Фейсбук.

„Разговорът ни с него бе емоционален. Разказа ни, че случайно е видял паркирания в близост до парка автобус и е решил да изчака отбора. Получихме подарък – сувенири на немския Кьолн. Разменихме контакти и при първа възможност ние също ще му изпратим такива. Разделихме се също толкова емоционално, а тази случайна среща зареди всички в тима с още повече положителна енергия преди днешния мач.

Благодарим ти Lacho Dimov за тази случайна среща и за страхотните емоции, които ни донесе тя! Винаги си добре дошъл на родния стадион!
А ние сме готови да стартираме 33-тия сезон за Марица във Втора лига с победа!“

Подобни статии

Top