Третият кръг на плейофите за оцеляване стартира с Берое - Спартак (Варна) - DC news

Третият кръг на плейофите за оцеляване стартира с Берое – Спартак (Варна)

Срещата в Стара Загора е от 20:15 часа тази вечер

Третият кръг от плейофите за оцеляване в Първа лига започва с двубоя Берое – Спартак (Вн). Срещата в Стара Загора е от 20:15 часа.

Варненци успяха най-после да постигнат до победа победа, която да оправдае големия труд, който всички играчи и ръководството полагат през последните седмици. В понеделник те се наложиха с 2:1 срещу Хебър. Следва визита на Берое в още един задължителен за печелене мач.

Определено тимът на Димитър Димитров се представя силно във всеки един мач и само много лошия късмет раздели състава от наличието на повече точки, съответно и сериозен шанс за оцеляване. За целта ще са необходими три точки в Стара Загора. Пред Берое проблемите са огромни, като заралии надали ще изпаднат, но въпреки всичко сезонът е същинска катастрофа за тях.

Не много отдавна тези два отбора се срещнаха във Варна. На 9 април Спартак изигра най-слабия си мач не само под ръководството на Херо, а и през целия сезон. Неочаквано „соколите“ се сринаха и загубиха с 0:4. Тогава Лирой Микелс изтърва и от бялата точка при резултат само 0:1 в средата на първата част.

Програма:

Четвъртък

11-о – 16-о място

20:15 ч, Берое – Спартак Варна

Петък

18:00 ч, Хебър – Септември София

1-о – 6-о място:

20:30 ч, Левски – Черно море

Събота

11-о – 16-о място

18:45 ч, Пирин Благоевград – Ботев Враца

1-о – 6-о място:

21:00 ч, ЦСКА – Локомотив 1926

Неделя

1-о – 6-о място:

21:00 ч, ФК ЦСКА 1948 – Лудогорец 1945

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top