Три зодии, които хич не ги бива в секса

Кой не се справя добре под завивките?

Астрологията обикновено има отговор за повечето въпроси, свързани с поведение и характери на различните зодии. Чрез нея можем да открием кои са най-искрени, кои стават за половинка, кои не се справят добре с лъжите и… кои са зле в секса.

1. Козирог

Козирозите са странните личности в зодиака. Те могат да бъдат страхотни в леглото, но това се поражда само и единствено от желанието им да бъдат първи във всичко, с което се захванат, а не от мисъл за партньора. Ако търсите дългосрочни отношения със страст, където сексът е всичко друго, но не и претупан, може би трябва да се преориентирате към друг партньор.

2. Близнаци

Близнаците са един от най-страстните зодиакални знаци и умеят да бъдат предизвикателни. За съжаление, могат да бъдат доста пренебрегващи в други области, които са нужни, за да доставят удоволствие на партньорите си. Те не умеят да се съсредоточават дълго време в едно нещо, така че очаквайте нещата да стават малко по бързата процедура.

3. Водолей

Водолеите са дълбоки мислители с интереси и могат да бъдат добри в леглото, защото вероятно са прочели нещо по темата. Те правят секс по определен начин, който в тяхната глава е най-добрият. Уви, това не винаги важи и за останалите, които делят едно легло с представител на тази зодия.

Източник: teenproblem.net

Подобни статии

Top