Трима души загинаха при тежка катастрофа между два ТИР-а и лек автомобил на пътя Монтана-Видин

В турския ТИР се е блъснала и цистерна с нафта

Тежка катастрофа е станала на пътя Монтана – Видин преди разклона за село Долна Вереница. По първоначална информация са загинали трима души, съобщава NOVA.

Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден днес към 16:10 часа. По първоначални данни, поради влажна настилка, ТИР е ударил с ремаркето си движещия се в насрещната лента лек автомобил, който бил притиснат и от товарен камион, пътувал зад него, съобщават от МВР.

Според информацията до момента, от удара на място са починали шофьорът и двамата пътници в колата. Водачът на турския ТИР е ранен.

В катастрофата участва и цистерна, превозвала нафта, която се блъска в турския ТИР, но щетите са минимални.

Движението и в двете посоки по пътя Монтана – Видин е изцяло затворено. Моторните превозни средства се отклоняват по обходен маршрут.

Снимки: bTV

Подобни статии

Един коментар

  1. Българин написа:

    В месеца по няколко пъти минавам о този маршрут..Казвам ви някакъв ад е на пътя.Пътя е разбит в окаяно състояние пълен с дупки. По пътя от страни има пълно парчета гуми които колеги са гърмяли и сменявали.Наистина някои карат като луди…Бога ми казвам ви ад о пътищата.е.всеки бърза засича те взема ти предимството абе някакъв ад е наистина.Аз не се правя на голям шофьор и аз изпреварвам понякога.и аз правя рисково каране понякога увличам се карам бързо но се старая да пазя себе си и другите на пътя. Искам жив и здрав да се върна в къщи при семейството си.Искам и вие живи и здрави да се връщате..Да се пазим взаимно колеги наистина има много болни мозъци на пътя..Моля ви овладеете се че белята лошото става за секунда..Бог да ни пази но и ние да се пазим..руснаците казват..Бережьоний и Бог бережьот…Пазещия се и Бог го …пази

Top