Трима с леки травми в лагера на Ботев

Антон Карачанаков подписа официално за 2 години и 6 месеца

Групата на контузените футболисти в представителния тим на Ботев (Пловдив) се увеличи с трима. Джонатан Перейра, Димитър Пиргов и Серкан Юсеин пропуснаха тренировката на „канарчетата“ заради контузии.

Джонатан е с леко разтежение в десния крак, Серкан е с болки в петата, а Пиргов е с болки в коляното. Травмите на тримата не са сериозни и те ще бъдат възстановени от лекарския щаб на „жълто-черните“ за първата тренировка за следващата седмица.

Най-новото попълнение на пловдивчани Антон Карачанаков ще направи първата си тренировка с ботевистите в неделя. 27-годишното крило подписа с „жълто-черните“ за срок от 2 години и 6 месеца. За последно футболистът бе част от втородивизионния гръцки тим Панахайки.

Антон Карачанаков е роден на 17 януари 1992 година в Ново Делчево. Юноша е на Пирин (Благоевград), а в кариерата си е играл още за отборите на ЦСКА, Балтика (Калининград), Славия, Краковия (Полша) и Берое.

Петима от юношите в представителния отбор на Ботев (Пловдив) пък проведоха тренировка извън основната група на „канарчетата“. Причината за това бе тяхното отсъствие от сутрешното занимание, заради наваксване в учебните занятия.

Родените през 2001 година Димитър Тонев, Иван Василев, Благовест Данчев и Габриел Земярски, както и с година по-малкият Станислав Работов бяха подложени на физически упражнения на един от естествените терени на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Тренировката премина изцяло под наблюдението на кондиционния треньор на „жълто-черните“ Атанас Николов.

Снимки: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top