Трите най-щастливи зодии са…

Известно е, че зодиакалният знак, под който човекът е роден, оказва значително влияние върху неговия характер и съдба. Дарявайки човек с тези или други качества, знакът може да даде щастие или обратно – да направи собственика му дълбоко нещастен, пише novini.bg 

Интересно е, но има ли наистина щастливи знаци на Зодиака и в какво се изразява щастието, представено от тях? След като са извършили редица статистически изследвания, учените са идентифицирали три знака, които носят щастие и хармония в живота на своите притежатели.

Водолей

Включването на този знак в този списък не е случайно. Факт е, че хората, родени под знака на Водолей: -имат безгрижно отношение към живота; -не се притесняват поради съществуващи проблеми;-постоянно са привлечени към удоволствията;-не са привързани към едно място; -не са обременени от липсата на любим човек наблизо, защото винаги имат много приятели и поради това сърдечно-съдовите и нервните им системи са много по-силни от на всеки друг знак на зодиака.

Не по-малко важен е фактът, че Водолеите са разностранни личности и много контактни и следователно винаги са в търсене на нещо и никога не остават сами. Всичко това прави хората от знака Водолей едни от най-щастливите хора.

Лъв

Никой няма да се изненада да види представителите на Лъва в списъка на най-щастливите хора на Земята.

И това наистина е така, защото тези активни личности получават буквално всичко, което предприемат. Те са: -уверени в себе си-самодостатъчни и благородни;-имат широки възгледи и затова винаги има много хора около Лъва; – могат да се самореализират, умеят да се самоконтролират, а значи и да получават удоволствие от живота.

Освен всичко друго, Лъвовете са истински естети и гурмани, те просто обожават всичко изискано, скъпо и качествено, в живота винаги се стремят да има всичко най-хубаво и обикновено го постигат. Възхитените погледи и ласкателства правят тези личности едни от най-щастливите в света.

Близнаци

Първото място сред най-щастливите знаци на Зодиака отива при Близнаците неслучайно. Факт е, че тези хора съчетават в себе си: -изисканост;-властност;-жизнелюбието на Лъва с безгрижието и общителността на Водолея.

Хората, родени под знака на Близнаци, имат основното качество, което другите нямат – те са абсолютно свободни. Тези хора притежават свободата от комплексите и предразсъдъците, от чуждото влияние и собствените навици.

В същото време, според анкетата, Близнаците са хората, които са опитвали в живота си буквално всички удоволствия и са си избрали само това, което им носи неземна радост. Според статистиката повече от 90% от Близнаците се смятат за абсолютно щастливи и са готови да дадат това щастие на другите.

Подобни статии

Top