Трите зодии, които успяват във всичко

Всички искаме да бъдем успешни. В момента, когато получаваме това желание на небето се появява планета, която ни изпраща специален символ. За да бъде един човек силен и успешен, трябва да има поне три планети, които да му дават тази власт.

Но все пак планетата, която най-много с свързва с успеха е Юпитер. Освен Юпитер трябва да имаме енергийния Марс, който активира всички сфери, като воля и разбира се Сатурн, без когото не може да се постигне нищо, защото без дисциплина и стратегия всички планове пропадат. И все пак – има три зодии, чиито представители са родени победители, пише БЛИЦ. 

Овен – предопределен за лидер Овена преди всичко е смела зодия. Ентусиазмът и решителността са основните характеристики на този знак. Ако искате нещо да бъде завършено, дайте го на него. Неговата проницателност го прави отличен ръководител, директор, който винаги е в някакво движение, а именно тази енергия се предава на всички във фирмата. Последователно спазва обещанията си, но очаква същото и от останалите.

Пет зодии, които ще имат незабравими емоции през 2018 година

Най-много мрази лъжи, клюки и предателство. Той би бил отличен хирург, строителен инженер, войник, офицер, актьор или комик, какъвто е бил Чарли Чаплин. Той е любовник, като известния Казанова или отличен политик, който ще успее във всяка своя замисъл. Затова, ако се окажете в близост до този знак знайте, че няма спасение. Пригответе се за работа и дайте и последния си атом сила, която имате, защото само така ще успеете да победите, но и да спечелите точки при този знак.

1 2

Подобни статии

Top