Трите зодии при мъжете, които не могат да бъдат с една жена

Има хора, които са създадени за приключения, нови връзки и живот, пълен с развлечения. Те не създават семейства или ако създадат, бързо разбират, че това не е за тях. Това са 3-те зодии при мъжете, които трудно могат да имат само една жена до края на живота си.

Овен

Овните се заблуждават през по-голямата част от живота си, че търсят една единствена жена, с която да прекарат целия си живот. Смятат, че когато се „наживеят“ в младините си, нищо от този живот няма да им липсва след това, когато намерят своята половинка.

Така е първите няколко години от връзката, но след това Овните започват да си припомнят сладките усещания и тръпката от това да прелъстиш нов човек. Те не обичат да си признават грешките, в случая обричането само на един човек, за това и често… изневеряват. Ще познаете, че един Овен се е отегчил от връзката, когато в леглото вече не проявяват интерес. Те са много страстни и не могат без това.

Лъв

Лъвовете са хищници и в инстиктите им е заложено да търсят нови и нови завоевания. Те не обичат моногамния живот и не биха дали обещание да прекарат живота си само с един човек. Смятат, че светът е пълен със сродни души, които стават твоите половинки само за даден период от живота ти.

След време всеки един от двамата се променя и следва да продължи напред с живота си и да потърси по-подходящ партньор Хубавото при Лъвовете е, че не се притесняват да кажат кога е дошъл краят на чувствата им. Не изневеряват, просто си казват всичко и си тръгват…

Водолей

Мъжете от тази зодия са доста „хлъзгави“, не колкото Рибите, но там случаят е друг. Водолеите могат да ви убеждават с години, че нямат нужда от никоя друга в живота си и все пак паралелно да имат връзка, за която никога няма да разберете.

Представителите на тази зодия са много изобретателни и могат да водят двойнствен живот, без изобщо да имат угризения… или ако имат такива, ще компенсират с покупки, нежност и внимание, за да спят спокойно през нощта. Може да познаете, че един Водолей си има друга, когато започне да ви обсипва с внимание без повод и след години, години брак…

Източник: actualno.com

Top