Триумф за Асеновград на маратона Персенк Ултра

Мая Танева донесе успех на Асеновград, като стана първа сред жените в най-голямата спортна надпревара Персенк Ултра.

„Жива съм, първа съм, щастлива съм – имах най-невероятният съпорт на всички нива от началото до самия край на това гигантско 160 км приключение!!! 💙“, написа в профила си в социалната мрежа младата асеновградчанка.

Тя преодоля 160 километровото трасе за времето от  31:12:29 часа.

Десетки я поздравиха за успеха й.

Браво, машина! Пункт Олива, Испания, те поздравяваме! Ти си наша Гордост !

Браво, Мая. Поздравления за победата. Колкото имах възможност, следях какво правиш по трасето. След думите, които ми каза на пункт Югово :“Чуствам се ужасно добре“,  не съм се съмнявал в победата. Стискам палци за още по-големи победи.

Машинка си ти! Поздравления!

Пред тебе всичко е възможно………дерзай, с гордост написа нейният баща Валентин Кичуков.

Тате, аз съм това, което съм, благодарение на вас с майка! 💙 А и се вдигнахте цялата тумба, за да ме изненадате и нахъсате в Орехово!!! После висяхте посред нощите на финала, за да ме посрещнете!!! На кой друг да се метна 😁 ?!?!

Часове преди да тръгне към предизвикателството Персенк Ултра тя написа:

Ще ви издам една тайна – тресе ме шубето, чак пушек се вдига 😁
След четири часа поемам на най-дългото си досега приключение.
Не съм тренирала, ама това си го знаете. Обаждат се разни болежки, ама то от възрастта. Познавам само първите 50 от 160-те километра, които предстои да премина, но това е положението…
Тръгвам с адреналин до небето, посветен на мен стих, изпечен за мен хляб, цвете от фея, подкрепа от близките и приятелите, така че всичко ще е наред – докъдето и да стигна, пак толкова ще ме обичате!

 

Подобни статии

Top