Труп на входа на съда стресна посетителите (СНИМКА)

Човекът издъхнал на паркинга пред съда

Мъж издъхна пред съда в Пловдив днес следобед. Инцидентът е станал малко след 13.30 ч. и е затруднил пропускателния режим на входа на Съдебната палата откъм ул. „Хан Кубрат“.

От полицията потвърдиха за случая и обясниха, че сигнал е подаден в 14.01 ч. на спешния телефон 112. По първоначални данни на 70-годишен пловдивчанин му е прилошало, докато минава през паркинга на съда. В резултат, той паднал на земята и издъхнал.

Пристигналите на място полицаи са установили смъртта на човека, извикан е и спешен екип. Тялото е било преместено във входа на съда, за да не пречи на паркинга, извършен е оглед. Установено е, че няма данни за насилствена смърт и причината е здравословен проблем, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

Трупът бе покрит с покривало и притесни посетителите на Съдебната палата, научи DCNEWS от очевидци.

Подобни статии

Един коментар

  1. Оперативен дежурен написа:

    Полицаи не може да установи смърт. Само лекар. Седят до пострадали и само гледат. Елементарна първа помощ нямат представа как се дава смърт са установили. На едно ПТП в Благоевград седяха и пазеха блъсната пешеходка лежаща по очи и в безсъзнание. Вместо да проверят проходимост на дихателния път.

Top