Цар Киро в Хирургиите, сърцето му пак го тревожи

Ромският бос е приет в инвазивната кардиология

Хоспитализираха цар Киро в пловдивската УМБАЛ „Св. Георги“. Ромският бос получил проблеми със сърцето и днес сутринта е бил приет  в инвазивната кардиология в Хирургиите.

77-годишният ракиен бос от Катуница е бил придружен от жена си – царица Костадинка и роднини. От болницата отказаха информация за състоянието му. Оттам допълниха, че пациентът е заявил, че не желае да се дава информация за него. „Болницата е длъжна да се съобрази с това желание на пациента“, посочиха от пресслужбата на УМБАЛ „Св. Георги“.

Припомняме, че Рашков от години страда от болно сърце. Той искаше да си направи сърдечна трансплантация във френска клиника в Париж, но лекарите там му отказаха. Преди няколко години, докато траеха делата му в Районния съд по обвинение за душене на журналисти, цар Киро пътуваше многократно до френската столица, като накрая му бе поставен пейсмейкър.

Припомняме, че той беше съден за нападението над двама пловдивски кореспонденти на национални вестници. Преди месец обаче Върховният касационен съд го оправда по това дело.

Освен това Рашков беше съден и от Специализираният наказателен съд за незаконно държане на 501 г живак и голямо количество антични монети, които представляват археологическа ценност.

Подобни статии

Top