Цацаров: Убиецът е бил пиян, има характерови отклонения

21-годишният Северин Красимиров

е убиецът на 30-годишната тв-водеща и административен директор на TVN Русе Виктория Маринова, потвърди на извънреден брифинг в Министерски съвет министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Ето какво още каза той:

„Още в самото начало е започната работа и до момента не се изключва нито една версия, както свързана с личния живот на жертвата, така и с нейната професионална дейност. 

Тя е била в УС на TVN. Проверяват се всички версии. Направен е списък на криминалния контингент и е започнала работа с тях. Извършен е оглед на местопрестъплението и са направени необходимите експертизи, които да ни насочат към определен извършител. 

Изведени са няколко основни насоки за работа и по-конкретни лица. Множество от тях са задържани за 24 часа за изчистване на алибито им за времето на извършване на престъплението. След като не е потвърдено, че те са извършили престъплението, са освободени. 

В хода на работата стигнахме до лице, задържано снощи от немската полиция, вследствие на наше искане по линия на сътрудничеството ни по европейските изисквания. 

Това е Северин Надеждов Красимиров, роден 1997 година в Русе. Адресът, който е обитавал е близо до местопрестъплението. През 2007 година той е крал цветни метали. Други данни за престъпления, извършени от него. 

В хода на работата са иззети достатъчно веществени доказателства, които го свързват с местопрестъплението и жертвата. Извършени са ДНК-експертизи, които дават доказателства за това, че той е извършил изнасилването. Негово ДНК има по жертвата и по дрехите му. 

Криминалистите продължават да работят, очакваме още доказателства, които да го свържат със жертвата“. 

1 2 3

Подобни статии

Top