Ценен подарък за възрастните хора от район "Източен" (СНИМКИ) - DC news

Ценен подарък за възрастните хора от район „Източен“ (СНИМКИ)

От днес се радват на обновен и разширен пенсионерски клуб

Пенсионерите от пловдивския район „Източен“ получиха ценен подарък днес – навръх Международния ден на възрастните хора. Районният кмет Иван Стоянов и заместникът му Атанас Кунчев официално откриха мечтаното от възрастните хора разширение на пенсионерския им клуб.

По проект е изградено изцяло ново крило от 45 кв. м., с което общата квадратура за изяви и срещи става 135. А в следобедните часове в новоизграденото крило ще се провеждат и уроци по музика за деца, които ще се включват в бъдещи културни прояви в района.

Днес имаме три повода, сподели Иван Стоянов. Първият е, че отново се виждат, разбира се, при спазване на строги противоепидемиологични мерки и в ограничен състав, вторият – предаването на обновеният клуб, който след реконструкцията е станал много светъл и приятен, а третият – отбелязването на Международния ден на възрастните хора, по повод на който им пожела да бъдат здрави, щастливи и дълголетни. А те от своя страна му благодариха за бързо изпълненото обещание за по-голям клуб и му пожелаха все така да спазва дадената дума и да показва уважение към възрастните.

Подобни статии

Top