Централният клуб на пенсионера посрещна гости (СНИМКИ)

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и заместниците му гостуваха на традиционното коледно тържество

Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и заместниците му Фиданка Кацарева и Гергана Златкова гостуваха на традиционното коледно тържество на Централен клуб на пенсионера. Стаменов поздрави лично всеки от присъстващите и ги изненада с огромна торта. „Благодаря ви, че за пореден път сме заедно в навечерието на почитания християнски празник Рождество Христово. Пожелавам ви здраве, дълголетие и много настроение. Сигурен съм, че и в бъдеще ще споделяме заедно прекрасни поводи като днешния“, обърна се към пенсионерите той.

Възрастните хора изказаха признателност на райкмета за безкрайното му търпение и съпричастност към проблемите им. „Благодаря Ви затова, че помагате на всички възрастни хора в район „Централен“, за грижите, които полагате за тях и за уважението, което им оказвате“, обърна се към него ръководителят на клуба Росица Лекова. За доброто настроение на гостите и домакините допринесе и празничната програма на ансамбъл „Тракийска младост“ към СУ „Любен Каравелов“.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров също изпрати специално поздравление, с което благодари за техния неуморен труд през годините и им пожела да продължават с опита и житейската си мъдрост да помагат на младите хора.

Подобни статии

Top