Цигански хороскоп

Циганският хороскоп ще разкрие същността ви и силните ви страни. Циганската етническа общност си има своя собствена зодиакална система. Тя определя съдбата и основните характеристики на човека според датата му на раждане. В този цигански хороскоп има 12 зодии, като всяка една от тях обхваща определен период от време.

Чаша

21 януари – 19 февруари

Този знак характеризира един нерешителен човек, който се колебае и се впуска в дълги размишления преди да превърне която и да е идея в реалност. Хората от зодия Чаша са склонни да оставят нещата недовършени, нищо че съдбата ги е дарила с необикновена оригиналност и креативност.

Чашите притежават прекрасно чувство за хармония в отношенията с хората и мечтаят да направят всички около себе си щастливи. Върви им в игрите и в хазарта, но колкото и да спечелят, те проявяват тенденция да харчат значително повече от това, което им позволяват доходите.

Здравето на тези хора е добро, но те бързо се изморяват. Безсилието може да ги доведе до физическо и психическо изтощение.

Качулка

20 февруари – 20 март

Във взаимоотношенията представителите на този знак са доста недоверчиви, спокойни и сериозни.

Специален подарък от съдбата за хората-качулка е това, че притежават предани и искрени приятели, които винаги са готови да им помогнат в нужда или да ги подкрепят в моменти на тревога и емоционална нестабилност.

Хората от зодия Качулка в нашия цигански хороскоп често изпитват финансови затруднения, но бързо намират решение за тях, тъй като са трудолюбиви и много изобретателни. По отношение на самата работа са решителни и предприемчиви.

За да са здрави, Качулките имат нужда от атмосфера на тишина и спокойствие, само така те се чувстват комфортно. Добре им действат масаж, гимнастика, фитнес.

Кинжал

21 март – 20 април

Много практична зодия, която не губи време в заобиколни пътища и се придвижва към целите си бързо и стремглаво.

Представителите на този знак имат добра интуиция, лесно изкарват пари и са много успешни в хазарта и търговията. Обичат спорта, съревнованията и конкуренцията. Винаги се придвижват напред към своите цели, понякога импулсивно, а друг път агресивно.

Хората от зодия Кинжал организират много добре парите си и са отлични администратори.

По правило имат “желязно” здраве.

Венец

21 април – 20 май

Хората от зодия Венец в нашия цигански хороскоп, са любители на разкоша и комфорта. Смятат, че на тях им подхожда само най-доброто, което изобщо съществува в живота. В същото време те не са склонни да хвърлят пари на вятъра. Притежават особена дарба – да бъдат непоколебими и твърди.

Тази зодия е невероятно настойчива. Те са упорити, но инатливи, което може да доведе до раздразнение у околните, но по-скоро предизвиква възхищение от постиженията им. Никога не очакват успехите и благата да паднат при тях сами от небето, ето защо вкарват в работата цялата си сила, енергия и решителност, което води до личностно израстване и големи успехи.

Много често Венците си избират професии свързани с мода, развлечение, реклама, медии.

Притежават добро здраве, за поддържането на което се нуждаят само от подходяща и навременна почивка, след което могат да кажат: “Добре си починах, сега мога да поработя”.

Свещник

21 май – 20 юни

Ценители на приятелството, дружбата, запознанствата, социалните връзки, хората от този знак никога няма да демонстрират към другите хладно равнодушие. Излъчват добродушие и топлина. Заради всичко това представителите на тази зодия са любимци на всички. Характерно за тях е че са щедри и безкористни, но без да го демонстрират.

Те са надарени с ум, изклучително интелигентни и разумни са, което често предизвиква възхищение у другите. Хората Свещник преди да похарчат пари, предпочитат първо да понатрупат състояние. Понякога жаждата за натрупване на състояние е по-голяма от обичайното и те рискуват да се превърнат в истински скъперници.

За поддържането на добро здраве и физическа форма се нуждаят от движение и физически упражнения, затова препоръчително за тях е да се занимават със спорт.

Колело

21 юни – 21 юли

Под този знак са родени хора, водени от емоции и импулсивност. Те са необичайно емоционални, непостоянни и неустойчиви, поради което тяхната деликатна чувствителност може да се превърне в отрицателна черта от характера им – като прекалена ранимост.

Хората от тази зодия в този цигански хороскоп, са по-податливи на мечти и сънища, отколкото към практически действия. Те са мълчаливи защитници и пазители.

Надарени са с отлична способност за концентрация на вниманието. Тяхната дисциплинираност им помагат да се съсредоточават върху проблемите, което ги прави много добри лидери и ги отличава с висока производителност в работата.

Все пак дългото, напрегнато мислене и концентрацията в работата са изморителни и може да предизвикат главоболие и мигрена. Смяната на вида дейност, временното разфокусиране на вниманието и почивката ще помогнат за поддържане на добро здраве. Редувайте работата с почивка.

1 2

Подобни статии

Top