ЦСКА грубо нарушава забраната за тренировки! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Шестима легионери, водени от треньорския щаб, бяха снимани на базата в Панчарево, „червените“ ги грози глоба над 100 хиляди лева

Отборът на ЦСКА нарушава забраната за тренировки по време на извънредното положение в България, съобщава sportal.bg.

Видеокадри показват как треньорът Милош Крушчич със своя помощник Деян Фияла и с кондиционния специалист Кирил Динчев тренират шестима от легионерите на „червените“.

Футболистите, които тренират на базата в Панчарево, са Стефано Белтраме, Томи Юрич, Вив Соломон-Отабор, Витаутас Черниаускас, Греъм Кери и Денис Давидов.

На видеото се вижда как легионерите в клуба играят на квадрат и на джитбол, макар че струпването на хора на едно място е напълно забранено в този момент от Националния оперативен щаб, отговарящ за пандемията от COVID-19 в страната.

Припомняме, че при доказване на вина клубовете са заплашени от огромни глоби, които могат да надхвърлят 100 000 лева. Както е известно, санкцията само за един човек е до 5000 лева.

Първата проверка вече започна в Пловдив. Тя е заради интервю на футболиста от местния Локомотив Лукас Масоеро, който призна, че „смърфовете“ тренират въпреки забраната. Това принуди местното РЗИ да се самосезира.

Преди няколко дни и Левски разкри, че играчите му провеждат занимания, но те са контролирани, тъй като се извършват по график само във фитнеса.

Подобни статии

Top