ЦСКА изкушава Неделев и Миланов с тавана на заплатите

„Армейците“ дават на Тошко дори процент от следващ трансфер, чакат отговор до края на следващата седмица

ЦСКА продължава да работи по трансферите на родните национали Георги Миланов и Тодор Неделев, пише на първата си страница „Меридиан Мач“. Двамата са изкушавани с тавана на заплати на „Армията“.

Припомняме, че Миланов и Неделев имаха първоначален срок до 10 август, за да дадат отговор дали ще облекат фланелката на ЦСКА. Той обаче ще бъде удължен до края на идната седмица, защото Миланов, който към днешна дата е свободен агент, все още се надава а си намери отбор в чужбина, а Неделев – в типичния си стил не може да се реши на трансфер. Тошко е ухажван през последните години и от Лудогорец, и от Левски, но предпочита да си играе в любимия Ботев (Пловдив).

Шефовете на „червените“ обаче са твърдо решени да убедят Неделев да дойде на „Армията“ и правят всичко възможно по сделката. Дори се говори, че в ЦСКА са готови да дадат на самия футболист процент от парите при евентуална следваща продажба.

Интересно е да се отбележи, че в Борисовата градина се носят слухове, че ако Георги Миланов и Тодор Неделев дойдат в ЦСКА, клубът най-вероятно ще продаде крилото Едвин Джеси. Ганайският национал е един от най-конвертируемите футболисти в тима, а към него има интерес от страна на няколко отбора.

Иначе „армейците“ привлякоха 7 нови футболисти – вратаря Данте Стипица, защитниците Стивън Перейра и Борис Секулич, халфа Жанио Бикел И нападателите Жоржиньо, Мауридес и Евандро. Повечето от новите вече са основна част от отбора, а единствен Стипица все още не е изиграл нито един мач за тима.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top