ЦСКА на 73 години!

Христо Стоичков: Подкрепяйте тези свещени четири букви! Тази година взимаме Купата, догодина – без повече компромиси – отново шампиони!

Ръководството на ПФК ЦСКА поздрави всички армейки със 73-годишнината от основаването на клуба.

„През годините ЦСКА е имал водеща роля в българския спорт и се е утвърдил като един от най-успешните клубове в Европа със своите отличия във всички спортове.

Заслугата е както на нашите велики състезатели, треньори и ръководители, така и на Вас – всеотдайните привърженици, които сте били винаги неотлъчно до клуба, както при успехите, така и в тежките моменти. Това единство на отбор и публика превръща ЦСКА в нещо повече от клуб, повече от социален феномен, повече от любов.

Успехите са категорични и сами по себе си казват всичко. Още със създаването си през 1948 година тимът става шампион на България, като побеждава  с 3:1 Левски с попадение в последната минута, дело на капитана Нако Чакмаков. Това бележи и шампионския ген на отбора още от самото му създаване. С годините ЦСКА се превръща в най-титулуваният български футболен клуб с недостижимите до момента 31 шампионски титли, 20 национални купи, три полуфинала в Европа, отстраняване на три действащи европейски шампиона и още безброй незабравими футболни моменти на радост, величие и гордост.

Убедени сме, че независимо от настоящите трудни времена за обществото ни, свързани с пандемията от COVID-19, Вие ще продължите да ни подкрепяте все така всеотдайно и безрезервно, както винаги досега и занапред.

Желаем Ви здраве и вярваме, че заедно можем всичко!

Честит празник, армейци!

ДА ЖИВЕЕ ЦСКА!“

В същото време легендата Христо Стоичков също честити 73-ия рожден ден на любимия си  ЦСКА чрез специално видеопослание към всички армейци.

За пореден път най-великият наш футболист за всички времена показа своето огромно уважение към клуба, който му отвори вратите към големия футбол и не пропусна да поздрави всички армейски привърженици като им пожела здраве и всеотдайна подкрепа към „четирите свещени букви“.

Камата е категоричен, че през тази година отборът ни ще спечели Купата на България, а догодина ще е безкомпромисен в борбата за шампионската титла на страната.

Подобни статии

Top