ЦСКА отлетя за Базел с група от 23 футболисти - DC news

ЦСКА отлетя за Базел с група от 23 футболисти

На линия е младокът Станислав Шопов, докато нидерландецът Брадли де Нойер пропуска реванша заради наказание

ЦСКА тръгна за Базел с група от 23 футболисти. На линия вече е младокът Станислав Шопов, докато нидерландецът Брадли де Нойер пропуска реванша заради наказание.

Начело на армейската делегация са легендите Петър Жеков, Димитър Якимов и Георги Велинов, които редовно подкрепят отбора при гостуванията в Европа.

Довечера в 19:30 часа местно време тимът ще направи своята официална тренировка на стадион „Санкт Якоб Парк“. Преди това, в 18:45 часа, наставникът Саша Илич ще бъде на разположение на швейцарските и български медии на традиционната пресконференция.

ЦСКА ще разчита и на подкрепата на феновете от трибуните. Тези, които все още не са се сдобили с билет за двубоя, ще могат да го направят в деня на мача. Домакините ще отворят каса в сектора за гостуващата публика, с вход „Е- 4“, блокове B1 и B2.

Пропуските ще се продават в четвъртък от 17:00 до 19:00 часа местно време с цена 10 швейцарски франка, като плащането ще може да бъде извършвано само в тази валута.

Групата на ЦСКА:

Вратари: Густаво Бусато, Алекс Божев, Димитър Евтимов.

Защитници: Юрген Матaй, Енес Махмутович, Тибо Вион, Мено Кох, Иван Турицов, Асен Дончев, Християн Петров, Галин Минков.

Халфове: Лазар Туфегджич, Жеферсон Телес, Маурисио Гарсес, Джонатан Линдсет, Йоан Бауренски, Георги Йомов, Амос Юга, Станислав Шопов.

Нападатели: Дюкенс Назон, Калоян Кръстев, Дауда Бамба, Браян Морено.

Подобни статии

Top