Цветан, който закла баща си, отива на съд

Отцеубиецът от Столипиново Цветан Ангелов

21-годишният Цветан Ангелов, който уби баща си

по особено жесток начин, отива на съд, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив. Магистратите внесоха в съда обвинителен акт спрямо младия мъж с обвинение, че умишлено е умъртвил другиго, като деянието е извършено по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост.

Цветан, който закла баща си: Не искам да се задържам (СНИМКИ И ВИДЕО)

Припомняме, че на 22 юни 2017 г., около 1 часа, в дежурната на Шесто РУ на МВР-Пловдив бил получен сигнал, че в апартамент на ул. „Ландос“ е намерен починал Наско Ангелов, на 55 г. На място били изпратени полицейски служители, които установили, че по тялото на мъжа имало множество прободно-порезни рани,  като близо до трупа е намерен и иззет нож със сиво-синя дръжка, с дължина на острието 15 см.

По делото е установено, че на 21 юни 2017 г., около 22.00 часа, Цветан Ангелов бил заедно със свои близки в дома им на ул. „Ландос“ в гр. Пловдив. Около 22 часа всички легнали да спят, като в стаята на пострадалия били дъщеря му и Цветан.

Към полунощ дъщерята на пострадалия събудила близките си, като им съобщила, че Цветан „ударил с нож баща й“. Обвиняемият им казал да не плачат и напуснал апартамента. Малко по-късно той бил открит  от двама свидетели на близко кръстовище, които го отвели в Шесто РУ на МВР-Пловдив.

По делото е назначена съдебно-медицинска експертиза, според която по тялото на пострадалия били нанесени 10 прободно-порезни наранявания в областта на гръдния кош, коремната кухина и др. Спрямо обвиняемият Цветан Ангелов е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ и той се намира в Затвора в гр. Пловдив.

Подобни статии

Top