Цветан Цветанов на първата градска молитвена закуска в Пловдив

Представители на много етноси  и религии набират средства за изграждане на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс в УМБАЛ „Св. Георги“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се включи в първата за България градска молитвена закуска, която събра днес в Пловдив представители на много етноси и религии, общественици, политици от различни партии.

„Заедно сме много по-силни и можем да преодоляваме по-лесно препятствията пред нас“, подчерта Цветан Цветанов и допълни:

„В тази зала присъстват много хора със своите различия, но които изповядват ценности, които ни правят по-силни и полезни за обществото. Прекрасно е, че началото на тази инициатива съвпада със старта на домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата“.

Цветанов подчерта, че при срещите си с посланици и дипломати те дават само положителни оценки за домакинството и откриването на това домакинство. „Фактът, че се очакват около 2 милиона посетители, означава, че градът става все по-привлекателно място за хора от цял свят, които да се заредят с вашия позитивизъм“, каза още той.

Кметът Тотев – символичен домакин

„Днес имаме шанса да поставим начало, което да се превърне в традиция“, заяви символичният домакин на срещата инж. Иван Тотев.

1 2

Подобни статии

Top