Цветан Цветанов в Пловдив: Със страх не се управлява!

Екшън между хората на Алексей Петров и  „Републиканци за България“ в Рилон център, където бе открит офис на партията

Около 40 яки мъжаги – хора на Алексей Петров, нахлуха тази вечер в залата на Рилон център в Пловдив, където се бяха събрали новосъздените общински структури на партията на Цветан Цветанов – „Републиканци за България“, докато течеше пресконференцията за медиите в малка зала. Журналистите бяха учудени от бързината, с която бяха отпратени от хората на Цветанов и то през заден вход и не им беше позволено да снимат срещата на лидера на новата партия с членовете.

Точно в този момент, в голямата зала са влезли хората на Алексей Петров, започнали са провокации, срещу хората на Цветанов, стигнало се е до скандал, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на свои източници вътре в залата.

В този момент обаче някой е подал сигнал на тел. 112. От полицията веднага са били изпратени няколко патрула, които са предотвратили сбиване. Хората на Алексей Петров са били отпратени да си вървят. Събранието на републиканците продължава. Отвън има  един полицейски патрул.

Цветанов представи временните ръководители на партията на местно ниво

„Партия „Републиканци за България“ си поставя за цел да бъде незаобиколим фактор със сериозна парламентарна група и да подкрепяме развитието на Пловдив и областта. Защото за нас е много важно да има политическа сила, която да е гарант за евроатлантическия път на страната. А „Републиканци за България“ с всички тези съмишленици ще можем да привлечем и много от разочарованите, които са от другите политически партии“,  заяви пред медиите лидерът на партията Цветан Цветанов.

Той откри офиса на партията и представи временните ръководители на местно ниво. Структурата в Пловдив се оглавява от Христо Димитров, а в областта от Георги Пилев, който преди два месеца се отцепи от СДС поради вливането си в „Републиканци за България“.

Цветанов смята, че за оставащите месеци до парламентарните избори пловдивските структури в града и областта могат да са сред водещите партии. Той заяви още, че 85% от структурите на „Републиканци за Бългрия“ в страната вече са изградени.

1 2

Подобни статии

2 Коментара

  1. ko@gmail.com написа:

    Страхуват се само мафиотите трабва да дойде краят на тази епоха смятам че има светлина давайте само напред !!!

  2. скуби ду написа:

    Наистина не е до пари. И да не ви се вярва, в България има хора (и аз съм един от тях) които виждат какво се случва и как полека държавата се превзема, до степен вече да е почти напълно овладяна. На крачка сме от превръщането на полицията в милиция и на страната в псевдо-демокрация като Беларус или Казахстан или Русия. На някои хора ни пука. Някои хора лесно прозират плоските лъжи на правителството, пропагандата и ченгеджийските номера, плоските обвинения на прокуратурата, залитането към нещо като народен съд, в който обвиняемите се обявяват публично за виновни от цялата държава и клакьорските и медии, от избирателно изнесени от прокуратурата СРСта, умело подбрани и манипулирани. На тях също им пъка аз вяржам във вас !

Top