Цветан Урумов с бронз от първия ден на ЕП по карате Шинкиокушин

Днес на татамито излизат Валери Димитров, Мирослав Милев, Тодор Тодоров и Иванка Делева

Цветан Урумов спебели бронзов медал в първия ден от Европейското първенство по карате Шинкиокушин в Литва.

Българинът премина през няколко кръга. В първия кръг отстрани с Ипон Андрю Иленко от Украйна. Във втората среща се изправи срещу каратека на домакините, която успя да победи след като изигра редовното време и две продължения. На 1/4 финала се наложи още в редовното време много убедително над представител от Холандия. На полуфинала въпреки травмата се изправи пред грузинец, който не успя да победи и заслужи бронзов медал.

Александър Костадинов отпадна в 1/4-финалната среща в кат. 65 кг от представител на Азербайджан. Преди това изигра една много силна първа среща, която спечели с вадзари.

Деница Георгиева отпадна след като бе ощетена от съдиите в дисциплината ката от каратека на Дания. В кумите до 55 кг. изигра две срещи, като първата спечели срещу украинка в първото продължение, а втората загуби от Анна Биелска от Полша.

Илиян Христозов в кат.65кг изигра една много силна среща срещу представител на домакините и загуби в първото продължение.

Лъчезар Димитров в кат. 75кг също отпадна още в първата среща в редовното време.

Сенсей Валери Димитров отправи поздрав от името на всички състезатели на официалното откриване на първия ден от първенството.

Днес на татамито ще видим Валери Димитров, Мирослав Милев, Тодор Тодоров и Иванка Делева.

Подобни статии

Top