Цветелина Грахич съвсем се обезобрази (СНИМКИ)

Певицата Цветелина Грахич очевидно има проблеми със самооценката, защото не спира да прави промени във визията си

Освен че е отслабнала драстично и е на прага на анорексията, тя продължава да издува устните си с хиалуронова киселина, а на фона на изпитото ú лице резултатът е по-скоро плашещ, отколкото съблазнителен.

В момента бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” тежи не повече от 40 килограма и дори малкото ú верни почитатели са категорични, че видът ú е плашещ.

„Анорексията е сериозна болест! Пожелаваме ти скорошно оздравяване!”, окуражават я феновете в социалната мрежа, но Грахич явно все още не е осъзнала, че има проблем.

Ето на какво е заприличала:

Босненката многократно е споделяла в свои интервюта, че се харесва кльощава като вейка и по цял ден кара на кафета и цигари.

Някога Цветелина беше пълничко момиче, но въпреки излишните килограми носеше чар в себе си, докато сега обаянието ú е изчезнало.

„Гаджето ми ме упрекваше, че ям като за двама. Чувствах се едра и грозна”, разказвала е Грахич за периода, в който бе по-пухкава.

Вместо да ú помогне да се справи с тежкото си психическо и физическо състояние, приятелят ú Кристиян Шаламанов я насърчавал да продължава с гладуването.

Именно той настоявал половинката му да стопи тлъстините, за да тласне соловата ú кариера напред, но неусетно Цветелина преминала здравословната граница. 

Босненката е заприличала на скелет, но със силиконови гърди и напомпани устни, а цялостната „картина” навява зловещи асоциации.

Подобни статии

Top