Цвети отново е посланик на Sofia Open (ВИДЕО)

Българските стадиони и зали без публика до 12 ноември, изключение прави единствено турнирът в „Арена Армеец“

Малко повече от 10 дни преди старта на петото и най-силно издание на турнира от категория ATП 250 в София организаторите съобщиха, че Цветана Пиронкова повежда звезден отбор посланици на Sofia Open 2020.

Първата ракета на България при дамите, която направи шеметно завръщане на корта след майчинство със страхотни мачове на US Open и „Ролан Гарос“, за втора поредна година подкрепя Sofia Open.

Цвети безспорно е българският спортист с най-големи успехи и донесъл най-много радост на родния спортен фен през настоящата година.

Зрителите, които са закупили билет за Sofia Open 2020, също така ще имат възможността да се срещнат на живо с Цвети Пиронкова в „Арена Армеец“, където тя ще бъде всеки ден между 7 и 14 ноември. Първата ракета на женския ни тенис лично ще подкрепя родните участници в битките им срещу световните звезди, но и ще представи новостите около модната си линия.

Както вече е известно, единствено на Sofia Open ще бъде допускана публика при спазването на всички мерки срещу COVID-19. Всички стадиони и зали бяха затворени за зрители от четвъртък до 12 ноември със заповед на министъра на здравеопазването.

Подобни статии

Top