Цветомир Найденов: Божков е държал за любовници 70 жени на заплата по 5000 лв.

„Черепът е велинградски измамник, иска да му се размине“, каза Найденов

„Изненада ме, че се обръща чак такова внимание за тълкуването на SMS-те. Черепът е велинградски измамник, за 3 минути неговите ченгета могат да го спретнат на фотошоп този чат. Той не може да е съдействал за наша полза, само може да ни е спирал. Иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията, няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да поръча тези неща“. С тези думи започна участието си в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3 бизнесменът Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков и основен свидетел по второто разследване срещу него за участие в организирана престъпна група за насилствени действия.

„Бая иманяри буквално дадоха фира, а той много често контактуваше с тях покрай т. нар. му „колекция“. Така съм чувал. Каквито доказателства съм имал, съм ги показал, призовавам всички хора да не се плашат от Черепа, не е толкова страшен, вътрешно си е страхлив. Божков щеше да умре, когато един комарджия от Надежда – Данчо Катъра, му заби една. Когато веднъж му го напомних по-късно, той искаше да праща хора на Катъра, нищо, че той сигурно е бил тогава на 75 г. Извратеняк!“, заключи той.

„Преди 10 ноември не е бил дисидент, той беше комарджия и измамник – нареждаше зарчета и карти“, каза още Найденов.

Бизнесменът  хвърли светлина и около оргиите на Васил Божков в офиса му.

Толкова бил извратен, че ЛиЛана трябвало да идва във вторник от 14 до 16, един от дните бил предназначен само за мъже – има една врата в офиса му, с баня и тоалетна. И прави оргии с мъже само, а в петък бил ден за извращения, т. нар. Великденско парти. Един от дните бил точно за такива неща – с малолетни момичета и т. н. Човекът се оказа ужасно извратен“, отбеляза Найденов.

Запитан защо Божков иска да клати държавата, Цветомир Найденов отговори: „За да му се размине. Но никой няма да му прости убийствата, изнасилванията и побоите. Даже марсианци да дойдат на власт. Той няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да ги поръча“, допълни Найденов.

По думите му Божков е заобиколен с „поне от 20 ченгета, на които плаща също много добре. Бивши ченгета, от службите отпреди 1989 г., те мислят всички тези компромати, схеми. Тези есемеси може да са тяхно дело“, предположи Цветомир Найденов.

„Сега говори за „хунта“, защото за пръв път се намери някой да озапти този сатрап. Да, ние подадохме сигналите, но ако няма смелост в прокуратурата, полицията, това нямаше да се случи. А щяха да му докладват и той да ги скъса демонстративно в офиса си. Нека всеки да носи отговорност за делата си“, отбеляза Найденов.

1 2

Подобни статии

Top