Цяла седмица коледни концерти на талантите от „Арт Войс Център“

От 18 часа, входът е свободен

Започва поредицата от коледни концерти на „Арт Войс Център“. „Искаме всяко дете да се изяви пред публика и понеже при нас пеят над 100 талантливи деца и младежи, ще направим „Коледна седмица“ от концерти“, разказа Руми Иванова – ръководител, музикален педагог и ментор на децата от школата.

Ето и датите на изявите:

На 16-ти декември на сцената излизат най-малките с ръководител Поля Кутманова.

На 17-ти декември ще се изявят „Магия“ – мини и солисти до 9 години. Ръководител е Иванова.

На 18-ти декември е продукцията на класа по пиано на Гергана Филева.

На 19-ти декември ще пеят учениците на Ева Палакова.

На 20-ти декември е ред на учениците на Алис Толева.

На 21-ви декември на сцената ще се изявят солисти във възрастова група от 11 до 13 години с ръководител Руми Иванова.

На 22-ри декември е ред на солисти 13+ с ръководител Руми Иванова.

Началото на всички концерти е 18, 00 часа, входът е свободен, мястото – залата на „Арт Войс център“ на ул. „Марин Дринов“.

Сдружение „Арт Войс Център“ е създадено през 2014 година. Основната му цел е да обучава млади таланти по рок, поп и джаз пеене. Негов основател и главен вокален педагог е Румяна Иванова. За три години Центърът се превръща в най-добрата музикална школа в Пловдив и сред първите в страната. Признанията за упоритата работа на Румяна и децата не закъсняват. Множеството награди и отличия, които джаз дарованията печелят на десетки национални и международни конкурси, са повод както за гордост, така и стимул за нови музикални предизвикателства. Възпитаниците на Центъра участват в почти всички концертни прояви, организирани от Община Пловдив по повод чествания, официални и национални празници, както и в редица благотворителни инициативи.

Подобни статии

Top