Тунчев: Митко Илиев отново е достоен за Футболист на годината - DC news

Тунчев: Митко Илиев отново е достоен за Футболист на годината

Наставникът на Локо очаква още 2-3 нови попълнения в следващите дни

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира пред sportal.bg как протича подготовката на тима до момента и какво се случва със зимната селекция. В момента със „смърфовете“ тренира единствено синът на Георги Иванов – Александър, а в следващите дни Тунчев очаква още двама или трима нови. Младият специалист се изказа и за предстоящата церемония „Футболист на годината“.

„Към момента подготовката върви по план. Най-важното е, че няма контузени футболисти. Всички тренират наравно и се движим по план. В близките дни очаквам нови футболисти на проби. Очаквам да пристигнат двама-трима играчи, които ще наблюдаваме. Тепърва е много рано да давам оценка за Александър Иванов. За момента се справя добре и времето ще покаже дали може да остане в Локомотив. Към момента той е част от отбора“.

„Трябват ни нови футболисти на две-три позиции. Не искам точно да уточнявам на кои позиции търсим футболисти. Ние си знаем на кои ни трябват. Искам новите футболисти да пристигнат и след това ще коментирам нещо повече. Към момента напускащи футболисти няма. Интерес към наши играчи със сигурност има, но на този етап нямам информация за това дали някой от настоящите футболисти на Локомотив ще бъде продаден“.

„Момчетата от школата, които тренират с Локомотив в момента, за първи път провеждат подготовка с мъжки отбор. Стараят се, опитват се. Времето ще покаже дали ще вземат участие в предстоящите мачове на Локомотив през сезона. Разбира се, тяхното желание също ще го покаже“. „За мен в контролата с Марица (Пловдив) важен не е резултатът, а отборът да се подготвя и да се натоварим достатъчно. За нас това ще бъде една тренировка“.

„Митко Илиев показа не само тази година, а и предишната, че заслужава да бъде Футболист на годината. Надявам се, че тези, които гласуват, ще изберат по най-правилния начин. Ще бъдем щастливи, ако той отново е Футболист на годината“

Подобни статии

Top