Тунчев: За първия мач в Европа ще запазим този състав (ВИДЕО)

Двама нови ще подпишат с „черно-белите“, имената им ще бъдат обявени скоро

„Работим нормално към момента. Леко закъсняваме със селекцията. Стъпка по стъпка ще се нормализират нещата. Вече привлякохме няколко футболисти, трябва да минат медицински прегледи и ще подпишат. Артур Крачун е с нас от няколко дни, трябва да се оформи само документално. Снощи пристигна Алекси Биков, ще мине изследвания“, заяви старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев след контролата с Левски.

„Ние, в последните две години, играехме в един и същи състав. Синхронът беше доста добър. В защита ще е проблем, където ни напуснаха тримата основни футболисти. Искаме отново да постигнем този синхрон от последните години“.

„Надявам се още поне трима футболисти да вземе. Ще търсим външен халф-бек, нападател, който да е опция за Минчев и Митко (Илиев). На този етап не знам да има изходящи трансфери. За първия мач от Европа ще запазим този състав. Ние ще направим всичко възможно да сме подготвени за първия мач със Словачко“, заяви Тунчев.

Един от новите е Алексей Биков. Той е роден на 29 март 1998 година, висок е 187 см. Юноша е на Шахтьор (Донецк), но няма мачове за първия отбор на украинския гранд. Подвизавал се е още във ФК Александрия, а през последните 3 години е играл за друг украински елитен тим – Мариупол.

Молдовския централен защитник Артур Крачун също е в лагера на отбора в Боровец. Там е и френският защитник Николас Бареза, както и бившият играч на Левски Айвън Ангелов.

Подобни статии

Top