ТВ водещият Виктор Николаев изгори Боян Расате от студиото на NOVA

Расате гостува в студиото заради инцидент в офис на ЛГБТ организация в столицата в събота

Боян Расате бе изгонен от сутрешния блок на NOVA, след като се разкрещя на водещите Виктор Николаев и Мира Иванова, които го бяха поканили за да изяснят какво се е случило при нападението в офис на ЛГБТ организация в събота.

Отначало той посочи, че тъй сме американска колония и затова имал право да запази мълчание. След това нападна медиите, че ставало дума за две маси и три стола, но журналистите раздухали случая.

Накрая Расате започна да крещи по водещите, които го питаха дали наистина е ударил жена. Затова Виктор Николаев помоли колегите си от апаратната да му спрат микрофона и заяви на Расате: „Моля напуснете студиото!“.

След още малко пререкания Расате бе принуден да напусне студиото.

Преди това Боян Расате отрече да е участвал в нападението в офиса на ЛГБТИ организацията. Хората, които са били в сградата, твърдят, че целият им офис е бил изпочупен. Едно момиче е било ударено в лицето.

По данни на полицията инцидентът е станал в офис на бул. „Дондуков“, където нахлули десетина лица, които разхвърляли вещи и предмети, намиращи се в помещението и се оттеглили. Няма данни за пострадали. На място незабавно са изпратени полицейски екипи, които снели сведения от ползвателите на офиса. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

„Не участвах в това нещо. Имам право да не давам изявления, които биха ме обвинили в извършване на престъпление. Последните 2-3 дни определени кръгове вият като чакали, че е станало кой знае какво. Какво е станало всъщност? – бутнати са две маси и три рафта. Не съм на разпит. Много добре знаете какво се случва в тези организации”, заяви той в ефира на „Здравей, България“.

Снимка: стопкадър NOVA

Подобни статии

Top