Творчески конкурс за 1 юни обяви кметът на район „Източен“

Ето как може да се включите

По повод предстоящият празник на 01 юни – Ден на детето, кметът на район „Източен“ Иван Стоянов обявява три конкурса за деца и ученици – конкурс за авторско стихотворение, за фотографска снимка на тема „Аз и природата“ и рисунка със свободна тема.

По регламент всички творби трябва да се изпратят на адрес: obrazovanie@iztochen-plovdiv.bg в срок до 21 май, след което ще се качат в страницата на кмета в социалната мрежа Facebook и публиката ще има право да гласува онлайн за най-добрите. Рисунките също се заснемат и изпращат като снимки. Всеки участник може да приложи до две творби, а най- добрите ще бъдат наградени с книги, грамоти, стативи и много други.

За да се спазят противоепидемичните мерки и в същото време да се запази духът на празника, церемонията по награждаването ще се проведе на 1 юни в парк „Каменица“ и ще се излъчва на живо в страницата на районния кмет във Facebook – „Иван Стоянов – кмет на район „Източен“.

Регламентите на самите конкурси могат да се видят в детайли на интернет страницата на район „Източен“ – iztochen-plovdiv.bg

Подобни статии

Top