Тя качи 30 кг заради фен на пищните форми. Но ето какво се случи

Австралийка на име Алекс разказа,

какво е да се срещаш с човек, който предпочита само пищни форми. Както съобщават световните агенции, за да отговори на неговия вкус, младата жена трябвало да качи 30 кг.

През 2012 година Алекс била на 18 години, когато се запознала с 25-годишния Джон. Те започнали да се срещат, но след два месеца младият мъж казал, че го привличат по-едри момичета. По това време Алекс тежала 65 кг при ръст 173 см. Любимият ѝ казал, че би могла малко да се закръгли.

„Когато обядвахме, той ми поръчваше десерт. Когато той готвеше, ме молеше да си хапна допълнително. Купуваше ми специално големи шоколади. След това ми каза, че ще бъда по-секси, ако си отгледам коремче. Той беше толкова развълнуван от тази перспектива, че се съгласих“, припомня си Алекс.

Момичето било уверено, че може да се отърве лесно от излишните килограми.

А най-важното било, че прави щастлив любимия си. Алекс си спомня, че в началото ѝ било доста трудно да изяде по-голяма порция, но впоследстиве ѝ станало навик.

„Джон правеше снимки как расте коремът ми. Той ме хвалеше за всеки добавен килограм. Понякога даже ме теглеше след ядене, за да види не съм ли напълняла допълнитено. Но когато стигнах 75 килограма, майката на един от приятелите ми каза, че изглеждам по-добре с по-малко килограми“, спомня си Алекс.

1 2

Подобни статии

Top