Тя качи 30 кг заради фен на пищните форми. Но ето какво се случи

Гаджето ѝ я наричало обаче не „пълна“, а „гореща и секси“. При това той настоявал тя да носи дрехи, които били по тялото ѝ.

„След година започнахме да живеем заедно. Често стояхме вкъщи и похапвахме пред телевизора. Той готвеше и през цялото време пълнеше чинията ми с храна, без да ме пита. Беше възхитен от тялото ми“, разказва момичето.

Стигнало се дотам, че Алекс изпаднала в депресия.

Тя започнала да чувства, че вече не е съблазнителна. Оказало се, че за три години е качила 30 килограма, а кантарът показвал 95 кг. Приятелят ѝ започнал да се чувства виновен и ѝ предложил да прави упражнения.

„След това отидохме на гости на семейството му в Нови Южен Уелс. Близките му решиха да се качим на планината заедно. Наложи ми се да спирам на всеки няколко крачки, което ме смути. Изпревариха ме всички, включително и 60-годишната му майка“, обяснява Алекс.

Скоро след това младата жена започнала да завижда на приятелите си, които можели да се разхождат по града без да се изморяват. В този момент тя осъзнала, че ѝ е необходима промяна и съобщила за това на любимия си. Започнала да се храни правилно и се заела със себе си. А когато се прибрала вкъщи, видяла в хладилника два чийзкейка и ябълков пай.  А до тях имало бележка: „Имам изненада за теб!“.

„Тогава разбрах, че той не одобрява това, което аз наистина искам“,  спомня си момичето. През септември 2016 година двойката решила да се раздели. Те стигнали до извода, че понятията за красота у всеки от тях са много различни.

„Не съжалявам за тези отношения. Всичко това ми помогна да разбера, че тялото си е мое и ще правя с него каквото си поискам“, отбелязва Алекс.

Източник: life.ru
Превод: DCNEWS
Снимката е информативна

1 2

Подобни статии

Top