Тя се омъжи за убиец и в затвора бе първият им… (СНИМКИ)

Жената е уверена, че любимият ѝ е осъден несправедливо и настоява да го освободят.

Кейси Ръш се омъжва за затворник две години, след като двамата започват да си пишат. 43-годишната жена е уверена, че бившият наркотърговец и гангстер Травис Бери не е извършил двойното убийство, за което е получил двойна доживотна присъда, пише Daily Star, цитиран от Life.ru.

Кейси, която работи като агент на недвижими имоти в Лос Анджелис, харчи хиляди долари за съдебни такси, за да обжалва присъдата.

„Интересна ми беше психологията на хората, които извършват престъпления. Особено когато твърдят, че са невинни. Затова го попитах, защо трябва да му вярвам. Това беше обикновена приятелска кореспонденция и не мислех, че ще завърши със сватба“, споделя Кейси.

Травис ѝ разказал, че на 30 януари 1992 година двама мъже са били застреляни в кола под наем. Тогава той е признат за виновен в двойно убийство, отвличане и взломна кражба и е осъден на двойна доживотна присъда. Кейси започва свое собствено разследване преди да предаде делото на Травис в юридическата нестопанска организация „Невинност“, която се занимава с несправедливо осъдени затворници.

Двамата си пишели писма в продължение на три месеца, а през това време Кейси окончателно се убедила в невинността на Травис и решила да се срещне с него.

„Той се появи с широка усмивка и аз веднага разбрах, че имам проблем. Помислих си: „Боже мой, в какво се забърках?“, защото знаех, че той вече е единственият за мен. Той може да е пълната ми противоположност, но вече не мога без него“, казва Кейри Ръш.

В знак на любовта си един към друг двамата си направили татуировки на безимените палци. На сватбата им присъствали само дъщерята на Кейси и приятелят на Травис. Въпреки че двамата вече били женени, младоженците дълго време не можели да се уединят, за да консумират брака си. Чак през 2017 година, когато на затворниците разрешили семейни срещи, двойката най-накрая правила секс.

„Това беше първият път, когато правихме секс и именно това промени брака ни. Той направи толкова много за мен, повече от много мъже, а при това е в затвора. И това значи много за мен“, допълва Кейси.

Роднините на Травис признават, че отдавна не са го виждали толкова щастлив. Сега семейството обжалва за четвърти път присъдата му и чака решението на съда.

Снимки: Barcroft
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top