Убиец, строител, лихвар и муле искат свобода от съда

Убиецът от Столипиново, строителен предприемач, лихвар и муле на дрога застават пред съда днес, за да искат по-леки мерки за неотклонение.

24-годишният Румен Александров застава пред Апелативния съд в 10.00 ч. Той бе освободен под парична гаранция от 5000 лв. от окръжните магистрати миналата седмица, но прокуратурата протестира определението на Окръжния съд. Александров е обвинен в убийството на братовчед си Митко Иванов на 21 декември по обяд на ул. „Батак“.

Убийство в Столипиново! Мъж е намушкан след скандал

Припомняме, че до фаталния инцидент се стигна, след като двамата роднини се скарали заради жената на Румен. Митко говорил по адрес на булката, но думите му не харесали на Румен и двамата се сбили. Насред мелето единият от тях извадил нож и така се стигнало до смъртта на Митко и нараняванията на Румен. По време на делото за мярката в Окръжния съд защитникът на Александров посочи, че той се е опитал да се защити от вече мъртвия си опонент и съдът прие аргументите на юриста.

Ето каква е причината за касапницата в Столипиново (СНИМКИ)(18+)

Строителен бизнесмен от Пазарджик иска на свобода, заплашил съдружника си

Апелативните магистрати ще разгледат и жалбата на строителния бизнесмен Стоян Ангелов от Пазарджик срещу определението на Пловдивския окръжен съд, с което спрямо него е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той беше обвинен в изнудване. Според прокуратурата от месец март 2018 г. до 21.12.2019 г. в гр. Пловдив, в условията на продължавано престъпление, е принуждавал собственик на търговски дружество от Пловдив, чрез заплаха за убийство, да му предаде сума от 74 000 лв. и му е причинил имотна вреда в размер на 25 600 лв.

Строителен предприемач заплашил със смърт свой колега, изнудвал го за много пари

1 2

Подобни статии

Top