Убиецът на 19-годишната майка направи самопризнания

Мъжът, който преби до смърт приятелката си в Айтос, е направил пълни самопризнания.

Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, пред Нова телевизия.

19-годишната Ивета почина в неделя след побой от 27-годишния мъж, с когото живеели на семейни начала. Момичето има дете на 2 години и 8 месеца, пред което се е случило всичко.

След сигнал от съседи, чули виковете, младата жена била транспортирана с тежка черепно-мозъчна травма и наранявания по цялото тяло в реанимация на бургаската болница. Въпреки усилията на лекарите тя е починала.

„Извършителят е направил пълни самопризнания. Изразил е съжалениеПоводът е скарване помежду им за грижите, които се полагат за детето”, заяви Арнаудова.

„По данни на полицията преди около година и половина е имало сигнал за вероятно домашно насилие от съседи. Но полицейските служители, които са посетили мястото и са разговаряли със сегашната жертва, тогава тя е казала, че няма насилие. На практика е отрекла каквито и да е насилствени действия”, заяви Арнаудова.

По думите ú Теньо Енчев е изтърпял 6-годишна ефективна присъда. Излязъл е скоро от затвора.

Това е поредният инцидент, в който е проявено насилие над жена у нас. През последната година случаите на агресия зачестиха и шокираха със своята бруталност и показност.

Подобни статии

Top