Убиецът на Красимира от Бегово остава зад решетките - DC news

Убиецът на Красимира от Бегово остава зад решетките

Мярката бе гледана вчера при закрити врати

Убиецът на 21-годишната Красимира Куковска от пловдивското село Бегово остава в ареста. Това съобщиха от пресцентъра на Районния съд под тепетата.

Мярката за неотклонение на 20-годишния Любомир Петров, с когото жертвата е живеела на семейни начала, бе гледана вчера следобед. Заседанието се е провело при закрити за медиите врати заради искане на адвокатите да не се изнася лична информация от живота на младата жена.

Млада жена е намерена простреляна в сърцето в Пловдивско

В мотивите си съдебният състав посочва, че въпреки началния етап на разследването са събрани достатъчно доказателства, от които може да се направи обосновано предположение за това, че Любомир Петров е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение.

Близки на мъртвата Красимира разказват за постоянни скандали между нея и мъжа й

Наред с това са събрани и доснтатъчно доказателства, че обвиняемият и негов близък са предприели действия по заличаване на следи от престъплението, което мотивира съда да приеме, че е налице и опасност от извършване на ново престъпление.

Поради тези мотиви съдът е преценил, че най-адекватна мярка за неотклонение е „Задържане под стража“.

21-годишната Красимира от Бегово била убита от мъжа си

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Пловдив, за което е насрочено открито заседание на 24.09.2020 г. от 15.30 ч.

Мъртвата 20-годишна жена от Бегово имала наследствени земи (СНИМКА)

Припомняме, че Петров е обвинен в убийство по непредпазливост на младата жена, с която имат две деца – момиченца на 2 месеца и 2 години. Първоначално от полицията обявиха, че тя се е самоубила, но по-късно Красимир е направил самопризнания пред разследващите.

21-годишната майка на две деца от Бегово се е самоубила

Все още обаче се изяснява дали не става дума за умишлено убийство. До момента, по делото са извършени огледи и следствен експеримент, разпитани са множество свидетели, приобщени са веществени доказателства, назначени са експертизи.

Прокуратурата официално за убийството на 21-годишната Красимира в Бегово

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top