Убитата жена в Шекера е Сийка, с мъжа си Миленко нападнаха униформени през април

Жертвата и убиецът са стари познайници на полицията

Убитата жена в пловдивската Шекер махала е 39-годишната Сийка А. През април те нападнаха и удряха двама полицаи, които търсели в дома им момиче, обявено за изчезнало. Тогава майката на 16-годишната Милка я обяви за изчезнала, след като предната вечер момичето избягало с приятеля си Стефан – син на Сийка А. и Миленко Рангелов.

45-годишен е арестуван за убийството на майката на 9 деца в Шекера

Двама полицаи отишли в дома на ромите в Шекера да търсят младите, но Миленко и Сийка, под влиянието на употребен алкохол, нападнали униформените с камък и прът и ги удряли. В резултат полицаите бяха с наранявания. Те повикали подкрепления, а когато на място дошли жандармеристи, двамата побойници били арестувани и откарани в арест на Трето РУ.  Пострадалите служители на реда били откарани в болница, където единият се отървал с няколко шева на лицето, а другия бил прегледан, като и двамата били освободени за домашно лечение.

След побоя над полицаи: Пуснаха под гаранция Сийка от Шекера, Миленко остава зад решетките

Впоследствие прокуратурата повдигна обвинения на ромското семейство, а съдът пусна под гаранция Сийка, но Миленко Рангелов остави зад решетките.

Роми от Шекера нападнаха и биха двама полицаи снощи

Според източници от разследването убиецът на Сийка е мъжът й – Миленко. Първоначално той не си признавал, но впоследствие направил самопризнания, научи DCNEWS. При огледите полицаите намерили достатъчно доказателства, сред които и дрехи на жертвата, които по безспорен начин доказвали, че именно Рангелов е извършителят на убийството.

Семейството роми, нападнали полицаи в Шекера, се сдоби с обвинения

Част от децата са станали свидетели на побоя, а когато полицаите отишли на място, открили Миленко много пиян.

Той е криминално проявен, като има регистрации за грабеж, блудство и телесна повреда на длъжностно лице.

Снимка: пресцентър Съдебна палата

Подобни статии

Top