Убитият полицай работел в РУ Карлово

Пълна мистерия е причината,

поради която убитият полицай Добромир е отишъл да се разправя с военния и жена му Люба в пловдивския квартал „Кючук Париж“, пише БЛИЦ.

Полицаят е живеел на семейни начала с учителка. Двамата много се разбирали. Наскоро са ходили в Сърбия на екскурзия. Не се знае защо обаче снощи полицаят е отишъл при бившата си изгора, която живеела на семейни начала с военнослужещи. Никой от колегите на полицая не знаят той да е искал да се връща при бившата си.

44-годишният Добромир Лазаров е с дълъг стаж в МВР,

пише 24 часа. Служител е на РУ Карлово, живеел е в Сопот. Снощи около 23.30 ч. той отишъл в Пловдив пред блока на командоса Ангел Желязков.

Както DCNEWS първи съобщи, военнослужещият е от 68-ма бригада „Специални сили“. Снощи той е пробол няколко пъти с нож полицаят Лазаров от полицейския участък в Сопот след скандал, който прераснал във физическа саморазправа.

Военен уби полицай заради жена в Кючука

На място пристигнала линейка, която откарала ченгето в УМБАЛ „Св. Георги“, но Лазаров издъхнал в шокова зала около 1.00 ч. през нощта.

Според 24 часа полицаят отишъл да се разбере по мъжки за общата любима – 32-годишната дознателка от полицията в Карлово Люба Алексова. Във фаталната нощ тя шофирала БМВ-то на военния, тъй като той бил много пиян. След като паркирали пред дома му се появил и Добромир и скандалът между двамата съперници започнал.

По случая има образувано досъдебно производство,

което се наблюдава от Военноокръжната прокуратура в Пловдив. Извършват се огледи на мястото, както и на автомобила, собственост на командоса.

Ножът, с който е извършено убийството, е намерен на метри от местопроизшествието в кошче за боклук.

Убиецът е бил задържан. Дознателката също е била отведена за разпит. Пред разследващите версията на двамата била, че полицаят пръв е нападнал, уточнява 24 часа.

Снимки: bTV и Фейсбук

Подобни статии

Top