Убийство потресе Труд! Баба уби мъжа си

След аутопсията се разбрало, че дядото е удушен

Баба удушила съпруга си след скандал, а после се опитала да заличи следите от престъплението, научи DCNEWS. От полицията и Окръжната прокуратура потвърдиха за тежкото престъпление.

67-годишната жена е арестувана от полицията в Пловдив за убийството. Пред криминалистите възрастната жена се оправдала, че удушила мъжа си Костадин, защото той я биел.

Трупът на дядото бил намерен в къщата на семейството от негов приятел, който не можал да се свърже с него по телефона. По първоначални данни, никой не е разбрал, че 73-годишният мъж е убит.  Дори и полицаите, дошли да направят оглед стигнали до извода, че смъртта на възрастния човек е естествена.

След като резултатите от аутопсията на тялото излезли обаче, се разбрало, че дядото е удушен. Затова днес 67-годишната жена е арестувана.

Оказало се, че тя се опитала да прикрие следите от престъплението и дори на следващия ден след смъртта на дядото, отишла на работа.  Затова и първоначално хората от село Труд не заподозрели, че е било извършено убийство. 

1 2

Подобни статии

Top