Убийство в Пазарджик: Син уби майка си, намушкана е с нож - DC news

Убийство в Пазарджик: Син уби майка си, намушкана е с нож

41-годишният син на жертвата вече е задържан, той е наркозависим

Около 12.00 ч. е получен сигнал в РУ-Пазарджик за това, че възрастна жена на 74 години е била намерена в безпомощно състояние в жилището, в което живее. По първоначални данни тя е била открита от нейния съпруг, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Екипи на Районното управление в Пазарджик и екип на Спешна помощ са пристигнали на мястото и са констатирали смъртта на възрастната жена.

По първоначални данни е имало следи от насилие по трупа, което веднага е усъмнило служителите от сектор „Криминална полиция“  в РУ-Пазарджик, че става дума за убийство.

Незабавно са предприети заградителни мероприятия, пераметърът е отцепен и блокиран. Всички екипи на РУ-Пазарджик, Криминална и Охранителна полиция са предприели необходимите действия за издирване на евентуални извършител.

Основният заподозрян за убийството е 41-годишният син на жертвата. По данни на полицията синът на жертвата е наркозависим. Той е използвал нож за да я умъртви. Живеел е в едно жилище с родителите си.  По-рано сутринта полицията се е отзовала на сигнал на живущи в блока, те заявили, че от жилището се чува силен шум, писъци  и трополене.

Преди броени минути, благодарение на добрата издирвателна работа на пазарджишката полиция, заподозреният  е задържан на територията на пазарджишко село и е откаран в ареста на РУ-Пазарджик.

Работата по случая продължава под ръководството на разследващ полицай.

За случилото се е уведомена Окръжната прокуратура в града.

Подобни статии

Top