Убийство в Пазарджик! Жертвата е 31-годишен мъж

Арестуван е 52-годишният убиец

31-годишен мъж е убит в апартамент в Пазарджик снощи, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в града. Криминалисти от РУ-Пазарджик са задържали 52-годишния собственик на апартамента за убийството, уточняват от дирекцията

Сигнал за случая бил получен снощи малко след 21.00 часа в дежурната част на полицейското управление в Пазарджик. По първоначални данни мъж лежал в безпомощно състояние в апартамент в областния град. На място незабавно бил изпратен автопатрул, като униформените открили безжизнен в жилището 31-годишния пазарджиклия Н.Ш. Пристигналият медицински екип на „Спешна помощ” установил смъртта на мъжа, а тялото е транспортирано за аутопсия в „Съдебна медицина” при МБАЛ-Пазарджик.

На местопроизшествието е извършен щателен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, с участието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена и Окръжната прокуратура в Пазарджик.

При проведените оперативни дейности от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик е арестуван собственикът на апартамента 52-годишният И.Н. от Пазарджик. Мъжът е криминално проявен и осъждан. Открити и иззети са и веществени доказателства, имащи отношение към извършеното престъпление.

Извършителят е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Работата по разследване и документиране на дейност продължава под наблюдението на прокуратурата.

Подобни статии

Top