Убийцата от Гребната имала 6-годишна дъщеря от жертвата си

Съдът я остави окончателно в ареста

47-годишната Марияна Пейкова, която намушка смъртоносно с нож преди четири дни 56-годишния Йордан Иванов в дома му в близост до Гребната база, остава за постоянно в ареста. Това реши днес Апелативният съд в Пловдив.

Домашно насилие или хладнокръвно убийство? Марияна била от 16 години с Йордан (ВИДЕО)

Апелативните магистрати потвърдиха определението на Окръжен съд – Пловдив, с което бе взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо жената.

По време на делото се разбра, че Пейкова, която 16 години е живяла без брак с Иванов, е имала дете от него. Момиченцето обаче било дадено за осиновяване заради алкохолната зависимост на двамата си родители, а сега било вече на 6 години.

В съдебната зала стана ясно, че в нощта на убийството скандалът между Пейкова и Иванов бил много шумен. Тя крещяла и чупела бутилки, а всичко това се чувало от съседите наоколо. Сред свидетелите, които са потвърдили това, бил и братът на Йордан – Иван, който живеел на приземния етаж. Той обяснил пред разследващите, че заради крясъците се наложило да се премести да спи в съседната стая.

1 2

Подобни статии

Top