Убийцата от Кючука остава зад решетките

В квартала се говори, че ударила любовника си с гира по главата

Пловдивският окръжен съд остави в ареста 35-годишната Красимира Лалева, която бе арестувана за убийството на 28-годишния си приятел Божан Иванов.

Тя бе арестувана заради убийството на приятеля си, с когото се скарали във фаталната нощ.

35-годишна пловдивчанка ударила с тежък и твърд предмет по главата любовника си в апартамента си в Кючука. Според запознати, тя го е ударила с гира.

Припомняме, че сигнал за случилото се е получен миналия четвъртък вечерта – 21 октомври. Едва три дни по-късно от полицията съобщиха оскъдна информация за станалото.

Според запознати Красимира и Божан се сдърпали, а в разгара на кавгата тя го ударила по главата. След това, за да прикрие следите, се опитала да запали тялото.

Когато полицаите дошли, намерили трупа на 28-годишния мъж в банята. Той бил обгорял.

Вчера състав на окръжния съд остави зад решетките Лалева с мотива, че има достатъчно събрани доказателства, от които да се направи обосновано предположение, че тя е извършила престъплението, за което й е повдигнато обвинение.

Освен това съдът е преценил, че младата жена има опасност да се укрие и да извърши друго престъпление.

Определението на Окръжния съд не е окончателно и може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в тридневен срок. Ако това стане, мярката за неотклонение ще бъде гледана на 2 ноември от 10 ч.

Снимка: Фейсбук/Божан Д. Иванов

Подобни статии

Top