Убийците на самбиста Венцислав Младенов отиват на съд

47-годишният столичен бизнесмен бе убит край Нареченски бани, а тялото му бе хвърлено в Чая

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 48-годишния Севдалин Буюклиев и 27-годишния му син Марин Буюклиев за това, че на 21 март 2018 г., в с. Нареченски бани, обл. Пловдивска, в съучастие, като извършители, умишлено са умъртвили В.М., на 47 г., като смъртта е настъпила по особено мъчителен начин за убития и деянието е извършено с особена жестокост – престъпление по чл. 116 ал.1 т.6 предл. 2 и 3, вр. чл. 115 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

Убийство край Нареченски бани?

По делото е установено, че двамата обвиняеми и жертвата им стопанисвали общ недовършен търговски обект – магазин и ресторант в с. Нареченски бани. Младенов  имал съмнения за извършващи се злоупотреби от неговите съдружници. Поради тази причина на 15 март 2018 г. той поставил камера за видеонаблюдение и заснемане.  На 21 март 2018 г. тримата се срещнали в търговския обект, защото при направена ревизия бившият самбист открил липси. След отправена претенция от пострадалия, двамата обвиняеми – баща и син, извършили собствена проверка и установили по –малки липси. По този повод възникнал спор между Севдалин Буюклиев и пострадалия, като между тях се стигнало до физически сблъсък, в който впоследствие се намесил и Марин Буюклиев.

Убийството в Нареченски бани – заради неуредени финанси (ВИДЕО)

Пребили бизнесмена до смърт

Най-напред обвиняемите започнали да нанасят побой на Венцислав Младенов с юмруци и ритници, като се стремели да го изведат от частта, предназначена за магазин, за да не могат случайни минувачи да станат свидетели на скандала. Те го избутали в недовършената част на помещението – бъдещ ресторант, където с подръчни средства –  греда, крак от гардероб и тъпата част на брадва продължили да му нанасят удари.

1 2

Подобни статии

Top