Учат бъдещи майки и татковци на грижи за бебето

Курс „Първи грижи за новороденото”

за бъдещи и настоящи родители организират днес в Пловдив Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Пловдив“. Практическата лекция, която е петата за тази година, по традиция ще води неонатолога д-р Диана Аргирова.

Курсът ще се проведе от 10:30 часа в заседателната зала на болницата на етаж 1. Лекцията има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото. На нея майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности.

На всички бъдещи родители фондация „За Нашите Деца” ще подари книжка с полезна информация за майката и бебето, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот – появата на дете.

Курсът „Първи грижи за новороденото“ е напълно безплатен.

В него могат да се включат всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство.

Подобни статии

Top